Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: DanteTR'ye V2plus'tan ritim konvert etmekKardeşim çok sağol bir şeyi merak ediyorum or 700 de iran kiti vardı onunla azeri ritimler çok güzel yazılıyordu oysa dante de olması gerek diye düşünüyorum .dantede yazılan azeri ritimlerle Kars ta iğdır da hiç kimse çıkıp tek oyun oynamaz. Nagara tonuna aşina olmuş biri seni bu ritimle düğünden kovar. İran kiti lâzım ağa. Umarım gelecek yazılırken bu dikkate alınır. Sayılar dilerim.
Cevap: DanteTR'ye V2plus'tan ritim konvert etmek
Kardeşim çok sağol bir şeyi merak ediyorum or 700 de iran kiti vardı onunla azeri ritimler çok güzel yazılıyordu oysa dante de olması gerek diye düşünüyorum .dantede yazılan azeri ritimlerle Kars ta iğdır da hiç kimse çıkıp tek oyun oynamaz. Nagara tonuna aşina olmuş biri seni bu ritimle düğünden kovar. İran kiti lâzım ağa. Umarım gelecek yazılırken bu dikkate alınır. Sayılar dilerim.