Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dante tr ufak problemşöyle devam edeyim ben daha açıklayıcı olabilir mesela ben dün kullanacağım performans seslerim gkhnsax dedim gkhnelektro dedim D harfine kayıtladım ritimi çalarken gkhnsax dayım elektroya geçmek istiyorum işte burada sorun var çünkü d sayfasına birden dönüş yapamıyorum diğer markalarda atıyorum piano bölümünde bir performans çalarken o performans sesin üstüne bastığımda piano sayfasına dönüş yapabiliyordum çözümünü aradığım soru budur iyi çalışmalar
Cevap: dante tr ufak problem
şöyle devam edeyim ben daha açıklayıcı olabilir mesela ben dün kullanacağım performans seslerim gkhnsax dedim gkhnelektro dedim D harfine kayıtladım ritimi çalarken gkhnsax dayım elektroya geçmek istiyorum işte burada sorun var çünkü d sayfasına birden dönüş yapamıyorum diğer markalarda atıyorum piano bölümünde bir performans çalarken o performans sesin üstüne bastığımda piano sayfasına dönüş yapabiliyordum çözümünü aradığım soru budur iyi çalışmalar