Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dante tr-j de tek tuşla enstruman çalmakSalim Bey tekrar teşekkürler.. şimdi işyerindeyim akşam 266 ve sonrasına bakarım ancak tahminim benim cihaz yeni gelmesine rağmen elde kalan bir ürün sanırım o yüzden V2 değil cihazı hepsiburada dan aldım istanbul unkapanı Nota müzik diye bir firmadan geldi zaten kılıf hediye yazıyordu oda gelmedi yazdım hepsiburadaya bakalım ne olacak...bigisayar bilgim var başka tip elektronik cihazlara da frimware atmıştımchaz V2 ise ve ben üzerine V2 yi bidaha atsam cihazda birşey olurmu diye çekindiğimden bukadar detayla öğrenmeye çalıştım 266 altında yok ise dediğiniz gibi V2 yi yükleyeceğimAdana da olduğum için sizede getiremediğimden kendim çözeceğim artık tekrar sağolun
Cevap: dante tr-j de tek tuşla enstruman çalmak
Salim Bey tekrar teşekkürler.. şimdi işyerindeyim akşam 266 ve sonrasına bakarım ancak tahminim benim cihaz yeni gelmesine rağmen elde kalan bir ürün sanırım o yüzden V2 değil cihazı hepsiburada dan aldım istanbul unkapanı Nota müzik diye bir firmadan geldi zaten kılıf hediye yazıyordu oda gelmedi yazdım hepsiburadaya bakalım ne olacak...
bigisayar bilgim var başka tip elektronik cihazlara da frimware atmıştım
chaz V2 ise ve ben üzerine V2 yi bidaha atsam cihazda birşey olurmu diye çekindiğimden bukadar detayla öğrenmeye çalıştım 266 altında yok ise dediğiniz gibi V2 yi yükleyeceğim
Adana da olduğum için sizede getiremediğimden kendim çözeceğim artık tekrar sağolun