Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dante tr-j de tek tuşla enstruman çalmakSalim Bey,çok teşekkür ederim. VOICES başlığı altındaki düğmelerde 642 Klarinet tuşu var ona bastığımda ekranda 642 Klarinet 1 çıkıyor tekerleği çevidiğimde 643 Klarinet 2 çıkıyor birdaha çevirdiğimde 644 Klasik Gitar çıkıyor..Bu durumda yeni aldığım bu çihaz V2 değil doğrumudur ?Neden detaylı sordum çünkü bazı yerlerde V2 cihazı bilmeden V2 ye günceller isek seslerin bozulduğu cihaz arızalandığı yazıyor onun için emin olmak istedimyardımınız için tekrar teşekkür ederim.
Cevap: dante tr-j de tek tuşla enstruman çalmak
Salim Bey,
çok teşekkür ederim. VOICES başlığı altındaki düğmelerde 642 Klarinet tuşu var ona bastığımda ekranda 642 Klarinet 1 çıkıyor tekerleği çevidiğimde 643 Klarinet 2 çıkıyor birdaha çevirdiğimde 644 Klasik Gitar çıkıyor..
Bu durumda yeni aldığım bu çihaz V2 değil doğrumudur ?
Neden detaylı sordum çünkü bazı yerlerde V2 cihazı bilmeden V2 ye günceller isek seslerin bozulduğu cihaz arızalandığı yazıyor onun için emin olmak istedim
yardımınız için tekrar teşekkür ederim.