Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Dante tr aldımYarın akşam kısmet olursa Anadolu yakası piyanistleri bir araya gelip aleti inceleyeceğiz. Zamanı olan ve aleti yakından görmek isteyen bize ulaşsın. Bu arada aleti almaya Ali yi ben götürdüm, kimseyi kandırmaya yada aleti allayıp pullamaya ihtiyaç yok. Göz var nizam var beyin var kulak var. Ben DANTE TR ile haftasonu iki program yaptım detaylı görüşlerimi konu açarak paylaşacağım. Facebooka sahneden canlı çekilmiş demolarımıda koydum, Alet 2000 tl , yevmiye 150 tl, isme takılıp orga ..ok atanların, düğünden sonra surat ifadelerini görmek paha biçilemez.....
Cevap: Dante tr aldım
Yarın akşam kısmet olursa Anadolu yakası piyanistleri bir araya gelip aleti inceleyeceğiz. Zamanı olan ve aleti yakından görmek isteyen bize ulaşsın. Bu arada aleti almaya Ali yi ben götürdüm, kimseyi kandırmaya yada aleti allayıp pullamaya ihtiyaç yok. Göz var nizam var beyin var kulak var. Ben DANTE TR ile haftasonu iki program yaptım detaylı görüşlerimi konu açarak paylaşacağım. Facebooka sahneden canlı çekilmiş demolarımıda koydum, Alet 2000 tl , yevmiye 150 tl, isme takılıp orga ..ok atanların, düğünden sonra surat ifadelerini görmek paha biçilemez.....