Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: D-Sound Kullanan VarmıÖrneğin Burdan Bakabilirsiniz Fiyatlar gayet uygun fakat piyasadaki bilindik markalar uçuk fiyatlardaBir arkadaşımın sistemindeki kulelerde spekon hoparlör takılıydı gayette temiz ses veriyordu bilinmeyen markalara olan ön yargımı kırdı diyebilirim o yüzden internetteki fiyat bakımından uygun sistemleri gözden geçirmeye başladım ve bunlarla karşılaştım siz bilgili kardeşlerime danışmak istedim.Cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler
Cevap: D-Sound Kullanan Varmı
Örneğin Burdan Bakabilirsiniz Fiyatlar gayet uygun fakat piyasadaki bilindik markalar uçuk fiyatlarda
Bir arkadaşımın sistemindeki kulelerde spekon hoparlör takılıydı gayette temiz ses veriyordu bilinmeyen markalara olan ön yargımı kırdı diyebilirim o yüzden internetteki fiyat bakımından uygun sistemleri gözden geçirmeye başladım ve bunlarla karşılaştım siz bilgili kardeşlerime danışmak istedim.
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler