Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: cevo,emo,ugo,levo, crd backup yardımhocam ilgine teşekkür ederim. kart konusunda oldukca karışık birdurumdayım. gazinoda çalıyorum ve kartımın yarısı okuyor yarısı bozukmuş sonradan öğrendim ritimler var fena deil birazda kendim düzenlemeye çalıştım ama klavye sesi sıkıntım var koskoca pa80de bağlama sesi bile yok düşün yani. kart alıcam önce araştırıyorum backup olayına sonra giricem. cevat özmen hocam 5tane backup paylaştı saolsun ama kart bozuk atamıyorum. uygun fiyata sağlam bi kart bulurbulmaz backup araştırması yapıcam.
Cevap: cevo,emo,ugo,levo, crd backup yardım
hocam ilgine teşekkür ederim. kart konusunda oldukca karışık birdurumdayım. gazinoda çalıyorum ve kartımın yarısı okuyor yarısı bozukmuş sonradan öğrendim ritimler var fena deil birazda kendim düzenlemeye çalıştım ama klavye sesi sıkıntım var koskoca pa80de bağlama sesi bile yok düşün yani. kart alıcam önce araştırıyorum backup olayına sonra giricem. cevat özmen hocam 5tane backup paylaştı saolsun ama kart bozuk atamıyorum. uygun fiyata sağlam bi kart bulurbulmaz backup araştırması yapıcam.