Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Casio at3-5TR hayırlı olsun piyanistlereben 1 hafta önce aldım çok iyi bir alet işlemeye açık, ritim yazabilene çok kolay, soundu kendi hoparlöründe zayıf olduğuna bakmayın tesisatta mükemmel ...sample atılabiliyormuş diye duydum ama zamanım yok uğraşamadım fazla klavye tuşları yamaha a 1000 ,a 2000 .or 700 lerden çok sağlam TABİİ alıştık korgların beleş setlerine alet i hazır istiyoruz.bazı firmalar sağolsun artık müzisyenlere klavye çalmayı unutturdu inro ritim hatta md alt yapılar gelsin haydi düğüne birde zamanım olursa bu alete eylül sonu ritimler yazıp paylaşacağım inşallah ...
Cevap: Casio at3-5TR hayırlı olsun piyanistlere
ben 1 hafta önce aldım çok iyi bir alet işlemeye açık, ritim yazabilene çok kolay, soundu kendi hoparlöründe zayıf olduğuna bakmayın tesisatta mükemmel ...sample atılabiliyormuş diye duydum ama zamanım yok uğraşamadım fazla klavye tuşları yamaha a 1000 ,a 2000 .or 700 lerden çok sağlam
TABİİ alıştık korgların beleş setlerine alet i hazır istiyoruz.bazı firmalar sağolsun artık müzisyenlere klavye çalmayı unutturdu inro ritim hatta md alt yapılar gelsin haydi düğüne birde zamanım olursa bu alete eylül sonu ritimler yazıp paylaşacağım inşallah ...