Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Casio at3-5TR hayırlı olsun piyanistlereMerhaba...Bu cihaz baya oldu çıkalı ama bu videoyu ilk defa gördüm...Fena cihaza benzemiyor ; bence , ritimler gayet güzel.Sesler sanırım biraz sırıtıyor.Cihaz işlenmeye açık bir cihaz ise bu problem olmaz.Ancak , şu haliyle bizim müzisyenlerin beğeneceğini sanmıyorum...Şu dikkatimi çekti: malzeme kalitesi oldukça iyi görünüyor.Tuşe de kaliteli ve piyano tuşesi yada yarı ağırlıklı tuşe...Son olarak : bu 76 tuşlu hali çok büyük Selâmlar...
Cevap: Casio at3-5TR hayırlı olsun piyanistlere
Merhaba...
Bu cihaz baya oldu çıkalı ama bu videoyu ilk defa gördüm...
Fena cihaza benzemiyor ; bence , ritimler gayet güzel.Sesler sanırım biraz sırıtıyor.Cihaz işlenmeye açık bir cihaz ise bu problem olmaz.Ancak , şu haliyle bizim müzisyenlerin beğeneceğini sanmıyorum...
Şu dikkatimi çekti: malzeme kalitesi oldukça iyi görünüyor.Tuşe de kaliteli ve piyano tuşesi yada yarı ağırlıklı tuşe...
Son olarak : bu 76 tuşlu hali çok büyük
Selâmlar...