Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Casio at-3---at-5arkdaslar tutturmuslar casio kötü diyorlar. Kötü diyenler kesin KORG kullaniyordur Eger AT-5 güzelce kurcalarsaniz. Anlicaksiniz güzel alet oldugunu. Bidefa sesler gayet güzel cikiyor. En cokda "slow violin" ve "keman" sesleri hosuma gitti. AT-5'de cok güzel özellikler var. Yeni basliyanlar icin, süper alet olur. Türk enstrumanlari bile var.Ayrica professional kisiler ugrassa ritimde girer. KeyfiMüzikden indirdim bir kac ritim. Bazilari Güzel cikti.Gelelim yapilan AT-5 tanitim videosuna. Evet, video iyi olmamis. Yanlis tanitmislar. Özelliklerini hic göstermemisler. Zaten Bazi sorunlarda o videodan geliyor, onun icin Millet AT-5'den kaciyor.Istiyorsaniz size bir tane Yeni Tanitim Videosu yaparim.Saygilar
Cevap: Casio at-3---at-5
arkdaslar tutturmuslar casio kötü diyorlar. Kötü diyenler kesin KORG kullaniyordur
Eger AT-5 güzelce kurcalarsaniz. Anlicaksiniz güzel alet oldugunu. Bidefa sesler gayet güzel cikiyor. En cokda "slow violin" ve "keman" sesleri hosuma gitti. AT-5'de cok güzel özellikler var. Yeni basliyanlar icin, süper alet olur. Türk enstrumanlari bile var.
Ayrica professional kisiler ugrassa ritimde girer. KeyfiMüzikden indirdim bir kac ritim. Bazilari Güzel cikti.
Gelelim yapilan AT-5 tanitim videosuna. Evet, video iyi olmamis. Yanlis tanitmislar. Özelliklerini hic göstermemisler. Zaten Bazi sorunlarda o videodan geliyor, onun icin Millet AT-5'den kaciyor.
Istiyorsaniz size bir tane Yeni Tanitim Videosu yaparim.
Saygilar