Konuya cevap cer

Cevap: böyle bir org çalmak varmı??????

burada arkadaşımızın yaptığı bir şhow dur arkadaşlar... sadece şhow.akademik kariyerini felan attığı ,hiçe saydığı felanda yok... hepte böyle gidecek diyede bir şey yok ...çevresinden gelen istekleri kırmayıp beyazın proğramına kadar çıkıp (zaten o proğrama çıkış nedenide üniversitelilerinde orada sürekli konuk alınmasından kaynaklıdır)hani biryerdede kendini erkenden tanıtmak istemiş olabilir ...burası türkiye... herkesin yol haritası farklı ...tabiiki çok ilginç bir olay ama fazıl sayla felanda karıştırılmasın bu olay... farklı alanlar çünki ...bu arkadaş daha çok genç... öğrenci zaten... gençliğin verdiği bir havaya kapılmış olabilir ...ama bu ömür boyu böyle gidecek böyle çalacak diye birşey yok... hem bu işin akademisinide almışsa ilerde fazıl say gibide olabilir neden olmasınki...? fazıl say kaç yaşında .?? bu arkadaşımızın önünde daha çooook uzun yıllar var.... bu çocuk herşeyi başaracak bilgi ve donanıma sahip bence ....oyüzden ben bu arkadaşın ilerde büyük bir yıldız olacağını şimdiden tahmın edebiliyorum .not:burada farklı farklı görüşler var ..ha onlarada saygı duyuyorum tabi .

Geri