Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: bk5 PERFORMAN SESLERI--FTH(fy)sagol varol fahti ustaeve gidince ilk isim hemen deneyecem cünkü okadar bk icin programa ihtiyac varki bazen yanlismi yaptim diye düsünyorum?alet yeni ve elimizde yeni ritimler pek yok sagolsun roland tr sayifasi biseyler yapmaya calisiyor bunuda nezaman nereye kadar yapar bilmiyoruzsenin gibi paylasimci ustalar olursa birkac basamak daha cikariz diye düsünyorumpaylasimin icin tesekürler allah razi olsunsaygilarimla
Cevap: bk5 PERFORMAN SESLERI--FTH(fy)
sagol varol fahti usta
eve gidince ilk isim hemen deneyecem cünkü okadar bk icin programa ihtiyac varki bazen yanlismi yaptim diye düsünyorum?
alet yeni ve elimizde yeni ritimler pek yok sagolsun roland tr sayifasi biseyler yapmaya calisiyor bunuda nezaman nereye kadar yapar bilmiyoruz
senin gibi paylasimci ustalar olursa birkac basamak daha cikariz diye düsünyorum
paylasimin icin tesekürler allah razi olsun
saygilarimla