Cevap: bk5 or şaşırttı
Merhaba
kulanis acisindan bende zorluk cekmemistim bk5 te ne tempoda nede sesten sese gecislerde hic bir problem olmadi
fakat roland bk5 in üzerine söylendigi kadarda gidilmedi sadece bir kisi son dönemde ayni still ritimler yapip yayinladi buda zaten yeterli gelmedi
hata benim roland tr den isteklerim bile olmustu misal sesler konusunda yapilabilirdi ileki sampel okumasi gerekmez ama dantedeki gibi dügüne hitap eden birkac ses ilave edilseydi cok iyi olurdu
arti icindeki emo vahde gibi o tür ritim yazilsaydi bk5 simdi bambaska bir yerde olurdu
arkadaslar aslinda konu cok basit piyasadaki orglar suanki orglar hepsi cok iyi yeterki ustalar el atsin bana korgtaki gibi 1000 tane oyun havasi 1000 cifteteli 2000 tane elektro baglama v.s gerekmiyor birer veya ikiser olsun ama baba gibi olsun yeter bakin dante tr deki seslere hepsi herkulade ritimlere hepsi herkulada onada sampel disardan yüklenmiyor ama türk müzigin ihtiyaci olan gerekse sesler ritimler tecrübeli ustalar tarafindan yazilip bizlere sunuluyor o nedenlede org bambaska bir yere geliyor yeterki ustalar el atsin
rolanda parayladaa olsa setler sunulsn inanin bakin ozaman ea7 de bambaska bir yere gelir bk5 te
pratiklik bakimindan dedigim gibi bende sorun yasamamistim bk5 or de
saygilarimla