Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bk5 or Poly ve Mono sorunu ve 2 farklı sorumAhmetsencan nickli üyemiz, Bu kadar konularda niye zayıf kalıyorsunki? '' Roland bk-5or.com '' diye bir site var. Üye olup gir oraya derim. Ömer Narin ve Mürhem diye başta olmak üzere iki cengaver var. Aklına gelecek veya gelmeyecek ne varsa herşeyi videolu olarak ve çok geniş anlatmakta. Senin yapacağın (benim gibi BK-5or kullandığından şanslısın) aletini önüne alıp, PC de hemen arka planda (veya rahatça görebileceğin yeri saptayarak) olması. PC de adını andığım kişileri dinleyerek ve gözleyerek adım, adım ilerle. Bak bakalım bundan sonra kişilerden yardımmı umacaksın, yoksa kişilere birde öğretmen mi olacaksın. Adamlar feriştahını yazmış ve okumuşlar. Ayriyeten, bu TM. sitesinde bir şeyler yapmaya çalıştığını zannedip, meğer ne prof. ların olduğunuda yeni farkettim. Roland sitesinde cevherlerini döktürmekteler. Hepsini alnından öpüyorum. İnan onlar analarının karnından böyle doğmadılar. Sebat, onların en büyük hırsı, helal olsun. Sen niye böyle olamayasın, abe benim körpe kardeşim ! Bu kişileri örnek alman dileklerimle hoşça kal derim................
Cevap: Bk5 or Poly ve Mono sorunu ve 2 farklı sorum
Ahmetsencan nickli üyemiz, Bu kadar konularda niye zayıf kalıyorsunki? '' Roland bk-5or.com '' diye bir site var. Üye olup gir oraya derim. Ömer Narin ve Mürhem diye başta olmak üzere iki cengaver var. Aklına gelecek veya gelmeyecek ne varsa herşeyi videolu olarak ve çok geniş anlatmakta. Senin yapacağın (benim gibi BK-5or kullandığından şanslısın) aletini önüne alıp, PC de hemen arka planda (veya rahatça görebileceğin yeri saptayarak) olması. PC de adını andığım kişileri dinleyerek ve gözleyerek adım, adım ilerle. Bak bakalım bundan sonra kişilerden yardımmı umacaksın, yoksa kişilere birde öğretmen mi olacaksın. Adamlar feriştahını yazmış ve okumuşlar. Ayriyeten, bu TM. sitesinde bir şeyler yapmaya çalıştığını zannedip, meğer ne prof. ların olduğunuda yeni farkettim. Roland sitesinde cevherlerini döktürmekteler. Hepsini alnından öpüyorum. İnan onlar analarının karnından böyle doğmadılar. Sebat, onların en büyük hırsı, helal olsun. Sen niye böyle olamayasın, abe benim körpe kardeşim ! Bu kişileri örnek alman dileklerimle hoşça kal derim................