Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Rolandın sitesinde ilk kurulum ayarları var , eğer yapmadıysanız bu ayarları bir yapın. Ses editlerken ise mevcut menüde mono-poly seçeneği vardı. Benim zaten tek bildiğim kısımda buydu esasında çok kullanırdım Ayarları yaptıktan sonra Menüde en altta GENELI KAYDET seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam...Bahsettiğiniz şeyleri bende yaşamıştım ve bu 3 hamleyi yaparak sorunu aşabilmiştim. Kolay gelsin
Rolandın sitesinde ilk kurulum ayarları var , eğer yapmadıysanız bu ayarları bir yapın. Ses editlerken ise mevcut menüde mono-poly seçeneği vardı. Benim zaten tek bildiğim kısımda buydu esasında çok kullanırdım
Ayarları yaptıktan sonra Menüde en altta GENELI KAYDET seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam...
Bahsettiğiniz şeyleri bende yaşamıştım ve bu 3 hamleyi yaparak sorunu aşabilmiştim. Kolay gelsin