Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bk5 or /Org üzerinden Ritim yazma hakkında;ritim oluşturucu kısmından istersen mevcut bir ritimi usb veya preset fark etmez düzenleyebilirsin varyasyonlarına ekleme ve çıkarmalar yapabilirsin istersen ritimi sıfırlayıp tamamen yeniden ritim yazabilirsin .bu işlem basamakları baya uzun ve ayrıntılı.ritim olusturucu ana ekranında iken yaptığın düzenlemeleri write düğmesini kullanarak usb üzerinde ritimlerim klasörüne kaydedebilirsin.isterden ritimlerim klasörü içinde alt klasörler acabilirsin.usb hafızası kadar farklı ritimi hiç birini silmeden kaydedebilirsin .fakat org üzerine ritim ve performans dosyası kaydedemesin .genel ayarlamalar dısındaki bütün kayıtlar usb bellek üzerine yapılmaktadır.
Cevap: Bk5 or /Org üzerinden Ritim yazma hakkında;
ritim oluşturucu kısmından istersen mevcut bir ritimi usb veya preset fark etmez düzenleyebilirsin varyasyonlarına ekleme ve çıkarmalar yapabilirsin istersen ritimi sıfırlayıp tamamen yeniden ritim yazabilirsin .bu işlem basamakları baya uzun ve ayrıntılı.
ritim olusturucu ana ekranında iken yaptığın düzenlemeleri write düğmesini kullanarak usb üzerinde ritimlerim klasörüne kaydedebilirsin.isterden ritimlerim klasörü içinde alt klasörler acabilirsin.usb hafızası kadar farklı ritimi hiç birini silmeden kaydedebilirsin .fakat org üzerine ritim ve performans dosyası kaydedemesin .genel ayarlamalar dısındaki bütün kayıtlar usb bellek üzerine yapılmaktadır.