Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK5 OR Hakkında yardımArkadaşım cok sagolasın ama istediklerim bunlar degil or 700 deki gibi introları ayrı ayrı nasıl çalabilirim ritime yeni introlar çalıp eklemek istiyorum introların mezur uzunlugu ne kadardır onu bile göremiyorum ritimlerde degişiklik yapmak istiyorum mesela 2-4 çalarken ritimdeki sadece zilleri silmek istiyorum ben drum kit yapacagım demiyorum ritimin içindeki kitlerdeki silmek istediğim darbuka zil gibi bunlara değişiklik yapmak istiyorum bir ritimden başka bir ritime varyasyon kopyalamak istiyorm ms başka bir ritimin sadece percini kopyalamak istiyorum ugrastım 1 saat te bir varyasyonu tam olarak kopyalayamadım önce or700 üm varken 3 dk da ritim kopyalayabiliyordum. daha bir hafta oldu bk5 or u alalı ama böyle giderse elden çıkaracagım bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
Cevap: BK5 OR Hakkında yardım
Arkadaşım cok sagolasın ama istediklerim bunlar degil or 700 deki gibi introları ayrı ayrı nasıl çalabilirim ritime yeni introlar çalıp eklemek istiyorum introların mezur uzunlugu ne kadardır onu bile göremiyorum ritimlerde degişiklik yapmak istiyorum mesela 2-4 çalarken ritimdeki sadece zilleri silmek istiyorum ben drum kit yapacagım demiyorum ritimin içindeki kitlerdeki silmek istediğim darbuka zil gibi bunlara değişiklik yapmak istiyorum bir ritimden başka bir ritime varyasyon kopyalamak istiyorm ms başka bir ritimin sadece percini kopyalamak istiyorum ugrastım 1 saat te bir varyasyonu tam olarak kopyalayamadım önce or700 üm varken 3 dk da ritim kopyalayabiliyordum. daha bir hafta oldu bk5 or u alalı ama böyle giderse elden çıkaracagım bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler