Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK-5 sorularım için yardım..ArkaDAŞLAR roland bu bk5 serisinde tamamiyle pratiklikten uzak.. kasa üzerinde olması gereken kısa yol tuşları gib her şeyi proğram menüsü içine taşımış..EKRANIN da küçük oluşu İŞİ İYİCE Zorlaştırmış.proğram menüsünü zamanla iyi ,kötü çözersin ama..bir enstrumanda bu kadar zaman almazki...Resmen Oturup Kullanım klavuzunu kendinin hazırlaması kadar zaman alacak gibi...ezberlemek,not almak,çözüm deyil.yaptığın işlemlerin kısa yol ve girişleri KASA ÜZERİNDE olmalı...Bu konuda GW8 Çok iyi....BK5 deki Hoparlör GW8 de olsa harika olurdu..GW8 in tek eksiği Hoparlör..Diğer yönlerden ki bende BK5 almak istiyordum...ŞOK Oldum....Üzüldüm...KONU Enstrumanın ettiği Para değil..E-70 300tl ama halen KRAL.....Orkestra Eşliğinde Halen E 70 kullanıyorum..Gw8 de Bk de HİÇ...umduklarımı bulamadım..DÜĞÜNCÜler için yapılmış diyorlar. BK5'e..Asıl Düğüncünün Ensturmanı Çok PRATİK OLMALI...ORkstrada yine eşlikta yardımcı biri var,her hangi bir gecikmede O devreye giriyor..Ya Düğüncüde...Adam SOLO ÇALIYOR...Olası bir ses değiştirme Vb şeylere harcayacak Zamanı yoktur...HEM DÜĞÜNCÜ deyip geçilmesin..Sahne sanatının EN ZOR İŞİDİR....BEN BUNU BÖYLE BİLRİM::BÖYLE DE ONLARA SAYGI DUYARIM:..ister mektepli,ister alaylı olsunlar....NEyse..Lütfen ÖNCEDEN TEST ETMEDEN BİR ŞEY ALMAYIN.. yeni birşey size mutluluk,hevesinize heves katmadıktan sonra...ne gerek var...ayakkabı alırken bile saatlerce deniyorsun buna da bilincli tüeketicilik deniyormuş..O zaman haytın her alından Olmalı..BENDE ÇOK istedim SAHNEDE YENİ BİR ENTRUMANLA OLAYIM...HAVA ATAYIM::Ama..müslümana ,gavur eziyeti çektirecekse.....Gw8 aldığımda ..MÜHREN BEYin çok yardımı Olmuştu Ona Saygılarımı sunuyorum..BU yazdıklarımın Çoğunu GW8den edindiğim tecrübeden yazıyorum...Gününüz iyi geçsin...HAyırlı olsun..Arkadaşlar NEyi Alacağımızı iyi bilirsen Onlarda neyi satacakalrını İyi bilirler..her şeye atlarsan onlarda herşeyi satmaya kalkarlar...
Cevap: BK-5 sorularım için yardım..
ArkaDAŞLAR roland bu bk5 serisinde tamamiyle pratiklikten uzak.. kasa üzerinde olması gereken kısa yol tuşları gib her şeyi proğram menüsü içine taşımış..EKRANIN da küçük oluşu İŞİ İYİCE Zorlaştırmış.proğram menüsünü zamanla iyi ,kötü çözersin ama..bir enstrumanda bu kadar zaman almazki...Resmen Oturup Kullanım klavuzunu kendinin hazırlaması kadar zaman alacak gibi...ezberlemek,not almak,çözüm deyil.yaptığın işlemlerin kısa yol ve girişleri KASA ÜZERİNDE olmalı...Bu konuda GW8 Çok iyi....BK5 deki Hoparlör GW8 de olsa harika olurdu..GW8 in tek eksiği Hoparlör..Diğer yönlerden ki bende BK5 almak istiyordum...ŞOK Oldum....Üzüldüm...KONU Enstrumanın ettiği Para değil..E-70 300tl ama halen KRAL.....Orkestra Eşliğinde Halen E 70 kullanıyorum..Gw8 de Bk de HİÇ...umduklarımı bulamadım..DÜĞÜNCÜler için yapılmış diyorlar. BK5'e..Asıl Düğüncünün Ensturmanı Çok PRATİK OLMALI...ORkstrada yine eşlikta yardımcı biri var,her hangi bir gecikmede O devreye giriyor..Ya Düğüncüde...Adam SOLO ÇALIYOR...Olası bir ses değiştirme Vb şeylere harcayacak Zamanı yoktur...HEM DÜĞÜNCÜ deyip geçilmesin..Sahne sanatının EN ZOR İŞİDİR....BEN BUNU BÖYLE BİLRİM::BÖYLE DE ONLARA SAYGI DUYARIM:..ister mektepli,ister alaylı olsunlar....NEyse..Lütfen ÖNCEDEN TEST ETMEDEN BİR ŞEY ALMAYIN.. yeni birşey size mutluluk,hevesinize heves katmadıktan sonra...ne gerek var...ayakkabı alırken bile saatlerce deniyorsun buna da bilincli tüeketicilik deniyormuş..O zaman haytın her alından Olmalı..BENDE ÇOK istedim SAHNEDE YENİ BİR ENTRUMANLA OLAYIM...HAVA ATAYIM::Ama..müslümana ,gavur eziyeti çektirecekse.....Gw8 aldığımda ..MÜHREN BEYin çok yardımı Olmuştu Ona Saygılarımı sunuyorum..BU yazdıklarımın Çoğunu GW8den edindiğim tecrübeden yazıyorum...Gününüz iyi geçsin...HAyırlı olsun..Arkadaşlar NEyi Alacağımızı iyi bilirsen Onlarda neyi satacakalrını İyi bilirler..her şeye atlarsan onlarda herşeyi satmaya kalkarlar...