Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Slm arkadaşlar;Bk-5 orgum cumartesi günü geldi ancak çözemediğim bazı durumlar var.Cevap verebilirseniz sevinirim.-Tuş hassasiyeti menüsünü bulamadım.-Performans yada user daki bir sesi değiştirdiğim zaman koma ayarları değişiyor.-MAke up tools menüsünde bulunan effectleri değiştirdiğim zaman kalıcı olarak save yapamıyorum.Birde bu effectleri sadece seslere vermek istiyorum ancak ritimlerede veriyor.-Kurcalarken bulduğum ama sonradan bulamadığım bir özellik olan çaldığım tuşlara göre otomatik olarak akor vermesi hangi menüden acaba?-Transpoze ve octav kısayol tuşları hangileridir?cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Slm arkadaşlar;
Bk-5 orgum cumartesi günü geldi ancak çözemediğim bazı durumlar var.Cevap verebilirseniz sevinirim.
-Tuş hassasiyeti menüsünü bulamadım.
-Performans yada user daki bir sesi değiştirdiğim zaman koma ayarları değişiyor.
-MAke up tools menüsünde bulunan effectleri değiştirdiğim zaman kalıcı olarak save yapamıyorum.Birde bu effectleri sadece seslere vermek istiyorum ancak ritimlerede veriyor.
-Kurcalarken bulduğum ama sonradan bulamadığım bir özellik olan çaldığım tuşlara göre otomatik olarak akor vermesi hangi menüden acaba?
-Transpoze ve octav kısayol tuşları hangileridir?
cevaplar için şimdiden teşekkürler...