Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Elimden geldiğince aletin ses ve ritimlerini sizlere tanıtmaya çalışacağım arkadaşlar. Ben BK5 i 2. klavye olarak aldım. Alma amacım Davul Kitlerinin (Batı) çok kaliteli olması, Latin ve diğer Batı ritimlerinin çok hoşuma gitmesiydi. Şu an için memnunum. Özellikle Roland E-80 Batı ritimlerinide okuyor olması benim için çok iyi oldu. Şimdi sizinle BK5 üzerinde editlemiş olduğum Soft Clarinet ile çaldığım "Sigaramın Dumanına Sarsam" isimli parçayı paylaşmak istiyorum.Beğenilerinize...
Elimden geldiğince aletin ses ve ritimlerini sizlere tanıtmaya çalışacağım arkadaşlar. Ben BK5 i 2. klavye olarak aldım. Alma amacım Davul Kitlerinin (Batı) çok kaliteli olması, Latin ve diğer Batı ritimlerinin çok hoşuma gitmesiydi. Şu an için memnunum. Özellikle Roland E-80 Batı ritimlerinide okuyor olması benim için çok iyi oldu. Şimdi sizinle BK5 üzerinde editlemiş olduğum Soft Clarinet ile çaldığım "Sigaramın Dumanına Sarsam" isimli parçayı paylaşmak istiyorum.
Beğenilerinize...