Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bk-5 ritim yazma.arkadaşlar aynı sorunları bende yaşıyorum bk5 i alalı 3 hafta oldu 1- drum yada perc içerisindeki silmek istediğim kısmı silemiyorum silmek istediğimde komple siliniyor mesela zil kitini silmek istiyorum zili silmek istediğimde komle siliniyor 2- mesela main2 4 mezurluk ben bunu 8 mezur yapmak istiyorum yapıyorum 4. mezurdan sonra kısım da akorlar var drum kit ve percler çalmıyor defalarca denedim bir türlü olmuyor 3-arkadaşlar birde bk5 üzerinde midi yazabiliyormuyuz vav varken neden midi diyeceksiniz bk5 ten önce or700 üm vardı oradaki birçok ritimin introlu idi o ritimleri or 700 den bk5 ceviriyorum fakat yine mezur olayına takılıyorum org üzerinde midi yapıp tekrardan style works ta ritime dönüştürmekistiyorum o yüzden midi yapabiliyormuyuz Arkadaşlar allah aşkına yahu bu bk5 i iyi çözmüş usta beylerden ricamız bu konularda açıklama yaparlarsa ben ve dieğer bu konularda bilgisi olmayan arkadaşları aydınlatırlarsa çok memnun oluruz saygılar
Cevap: Bk-5 ritim yazma.
arkadaşlar aynı sorunları bende yaşıyorum bk5 i alalı 3 hafta oldu 1- drum yada perc içerisindeki silmek istediğim kısmı silemiyorum silmek istediğimde komple siliniyor mesela zil kitini silmek istiyorum zili silmek istediğimde komle siliniyor 2- mesela main2 4 mezurluk ben bunu 8 mezur yapmak istiyorum yapıyorum 4. mezurdan sonra kısım da akorlar var drum kit ve percler çalmıyor defalarca denedim bir türlü olmuyor 3-arkadaşlar birde bk5 üzerinde midi yazabiliyormuyuz vav varken neden midi diyeceksiniz bk5 ten önce or700 üm vardı oradaki birçok ritimin introlu idi o ritimleri or 700 den bk5 ceviriyorum fakat yine mezur olayına takılıyorum org üzerinde midi yapıp tekrardan style works ta ritime dönüştürmekistiyorum o yüzden midi yapabiliyormuyuz Arkadaşlar allah aşkına yahu bu bk5 i iyi çözmüş usta beylerden ricamız bu konularda açıklama yaparlarsa ben ve dieğer bu konularda bilgisi olmayan arkadaşları aydınlatırlarsa çok memnun oluruz saygılar