Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhaba arkadaşlar. Ben amatör bir çalıcıyım. Amatörlüğümü atma yolunda bana katkısı olan midileri artık göremiyorum. Midi neden yok günümüzde bilen varmı ? Aslında çaldırınca zamanına göre çok güzel bir sound geliyor kulağa ama tabi mp3 kalitesinde değil. Velhasılı kelam zamanında Murat Şenpınar tarafından yapılmış bir midi olan senden vazgeçmem i bk5 te çaldırıp kaydettim. BK5 in önceki serilerin ritim ve midileri okuyabilme özelliğininde olması güzel. Neyse sizeiyi dinlemeler.Zippyshare.com - BK5 SENDEN VAZGEÇMEM.mp3
Merhaba arkadaşlar. Ben amatör bir çalıcıyım. Amatörlüğümü atma yolunda bana katkısı olan midileri artık göremiyorum. Midi neden yok günümüzde bilen varmı ? Aslında çaldırınca zamanına göre çok güzel bir sound geliyor kulağa ama tabi mp3 kalitesinde değil. Velhasılı kelam zamanında Murat Şenpınar tarafından yapılmış bir midi olan senden vazgeçmem i bk5 te çaldırıp kaydettim. BK5 in önceki serilerin ritim ve midileri okuyabilme özelliğininde olması güzel. Neyse sizeiyi dinlemeler.
Zippyshare.com - BK5 SENDEN VAZGEÇMEM.mp3