Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?BK-5 Kullanıcısıyım cihazda sese yüklensem bile bozulma olmuyor ritim arşivi yakında sınırsız olacak gibime geliyor. ayrıca hoşunuza giden 2 ritim için komple set yüklemenize gerek yok. sesleri ve ritimleri ayarladığınız bir flaş belleği türkiyenin diğer ucundaki bk-5 orga takıp 5 sn içinde kendi programınıza başlayabilirsiniz. Org pratik değil diyenlere duyrulur ..
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?
BK-5 Kullanıcısıyım cihazda sese yüklensem bile bozulma olmuyor ritim arşivi yakında sınırsız olacak gibime geliyor. ayrıca hoşunuza giden 2 ritim için komple set yüklemenize gerek yok. sesleri ve ritimleri ayarladığınız bir flaş belleği türkiyenin diğer ucundaki bk-5 orga takıp 5 sn içinde kendi programınıza başlayabilirsiniz. Org pratik değil diyenlere duyrulur ..