Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?Ya bu korg ta ne buluyorsunuz ben anlamadım naturellik desen yok canlılık desen yok Korg beş para etmeyen orglar üretiyor korg sadece sample olayı var son kullanıcıya herşey açık gerçi bir waw ı kmp yaptıktan sonra o işin de bir anlamı kalmıyor ama neyse Aslında türkiyede en iyi iş yapacak alet ketron series leri misal audya üstüne düşüldüğü zamn neler çıkacağını tahmin bile edemiyorum resmen gerçek davul vuruyor ketron lar ses desen zaten üstüne yok nese aklımdaki leri yazdım : )
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?
Ya bu korg ta ne buluyorsunuz ben anlamadım naturellik desen yok canlılık desen yok Korg beş para etmeyen orglar üretiyor korg sadece sample olayı var son kullanıcıya herşey açık gerçi bir waw ı kmp yaptıktan sonra o işin de bir anlamı kalmıyor ama neyse Aslında türkiyede en iyi iş yapacak alet ketron series leri misal audya üstüne düşüldüğü zamn neler çıkacağını tahmin bile edemiyorum resmen gerçek davul vuruyor ketron lar ses desen zaten üstüne yok nese aklımdaki leri yazdım : )