Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?normalde soundu kendi hoparlörlerinde iyi gelirken tesisatta kötüleşen cihaz diye birşey yoktur.şimdi basit olarak şöyle söyleyeyim; müzisyenler gelir kanal kanal çalınır ve de ham kayıt alınır.herşey tamamlandıktan sonrada götürülür yüzbinlerce dolarlık ekipmanla sırf mix-mastering yapan bi erbaba son şekli verilir vede çoğaltılarak piyasaya arz olunur albüm.normalde bu yapılmazsa ham kayıtlardan bi cacık olmaz doğal olarak bi işede yaramaz.sen ne kadar hakimsinki frekanstı,rezonanstı vs...gibi olaylara cihazı dinledin güzel tesisata bağladın mort.özetle şunu belirtmek isterimki empedanslarıda gözönüne alaraktan oluşan kayıpları ve sönümlenmeleri gideremiyorsan bu cihazın kötülüğünden değil senin işbilmezliğin ve beceriksizliğindendir.ikinci olarakta şunu belirtmek isterimki KORG nokia telefona dönmüştür.tamamen tükettirmeye odaklı olarak üretim yapmaktadır.heleki korg pa800 denilen cihaz son derece uyduruk ve plastik soundu olan, ki pa2x kullandım ben 1,5 yıl kadar o da pek farklı değildi.bir reverbler var kepaze,efektler uyduruk son derece.yok 256mb rami varmış bilmem ne.ram dedinmi gidecem yamaha alacan o daor700 falanda değil tyros alacan takılacan 1GB flashboard ferah ferah yada ses aleti olarak becerebilirsen Motif XS yada XF bakacaksın.cillop gibi vstlerden ayıkladığım sampleları kmp yapıyorum ilk halinden eser kalmıyor rezil oluyor mesela benim en sinir olduğum olayı budur korgun.o yüzden pa500tr mi BK5 OR' mu diye hiç sormaya gerenk yok çünkü pa500 yerbezi kıvamında kalıyor herşeyiyle.pa800 ise talihsizliktir...
Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?
normalde soundu kendi hoparlörlerinde iyi gelirken tesisatta kötüleşen cihaz diye birşey yoktur.şimdi basit olarak şöyle söyleyeyim; müzisyenler gelir kanal kanal çalınır ve de ham kayıt alınır.herşey tamamlandıktan sonrada götürülür yüzbinlerce dolarlık ekipmanla sırf mix-mastering yapan bi erbaba son şekli verilir vede çoğaltılarak piyasaya arz olunur albüm.normalde bu yapılmazsa ham kayıtlardan bi cacık olmaz doğal olarak bi işede yaramaz.sen ne kadar hakimsinki frekanstı,rezonanstı vs...gibi olaylara cihazı dinledin güzel tesisata bağladın mort.özetle şunu belirtmek isterimki empedanslarıda gözönüne alaraktan oluşan kayıpları ve sönümlenmeleri gideremiyorsan bu cihazın kötülüğünden değil senin işbilmezliğin ve beceriksizliğindendir.
ikinci olarakta şunu belirtmek isterimki KORG nokia telefona dönmüştür.tamamen tükettirmeye odaklı olarak üretim yapmaktadır.heleki korg pa800 denilen cihaz son derece uyduruk ve plastik soundu olan, ki pa2x kullandım ben 1,5 yıl kadar o da pek farklı değildi.bir reverbler var kepaze,efektler uyduruk son derece.yok 256mb rami varmış bilmem ne.ram dedinmi gidecem yamaha alacan o daor700 falanda değil tyros alacan takılacan 1GB flashboard ferah ferah yada ses aleti olarak becerebilirsen Motif XS yada XF bakacaksın.cillop gibi vstlerden ayıkladığım sampleları kmp yapıyorum ilk halinden eser kalmıyor rezil oluyor mesela benim en sinir olduğum olayı budur korgun.o yüzden pa500tr mi BK5 OR' mu diye hiç sormaya gerenk yok çünkü pa500 yerbezi kıvamında kalıyor herşeyiyle.pa800 ise talihsizliktir...