Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bir De Bana Sor Piyano/ Org NotalarıOncelikle ilgi gosterip cvp yazdiginiz icin cok tsk ederim. Ancak hicbirinizin dediginden birsey anlamadim desem yeridir. Aslina bakarsaniz bnm muzik bilgim yok denecek kdr az. Bu yuzden denilenleri uygulamak gibi bi sansim yok. Ztn gercek bi orgum da yok ama alacam bi haftaya kdr. Simdilik Galaxy S3' de Virtual Piano ve babamin ben kucukken yurtdisindan getirdigi kucuk bi pianoyas idare ediyorum. Sizlerden ricam videodaki tondan basit bi pianoda calabilcek sekilde notalari vermeniz. Tamami olsa super olur ama ugrasamasaniz da sadece nakarati yeterli. Aslinda videodakini kesip dinleyerek deneme yanilmayla bulmak isterdim ama hemen reklam girdigi icin bu mumkun degil ne yazik ki.
Cevap: Bir De Bana Sor Piyano/ Org Notaları
Oncelikle ilgi gosterip cvp yazdiginiz icin cok tsk ederim. Ancak hicbirinizin dediginden birsey anlamadim desem yeridir. Aslina bakarsaniz bnm muzik bilgim yok denecek kdr az. Bu yuzden denilenleri uygulamak gibi bi sansim yok. Ztn gercek bi orgum da yok ama alacam bi haftaya kdr. Simdilik Galaxy S3' de Virtual Piano ve babamin ben kucukken yurtdisindan getirdigi kucuk bi pianoyas idare ediyorum. Sizlerden ricam videodaki tondan basit bi pianoda calabilcek sekilde notalari vermeniz. Tamami olsa super olur ama ugrasamasaniz da sadece nakarati yeterli. Aslinda videodakini kesip dinleyerek deneme yanilmayla bulmak isterdim ama hemen reklam girdigi icin bu mumkun degil ne yazik ki.