Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bi konuda rahatsızımsiz lettopculara dusman olan piyanistler bir lettop kac para bir org kac para sizle lettopcunun arasındaki fark ne a1000 le pa55 le daha buna örnek olan bir cok org var bir lettop fiyatina tesisat lettopta olsa aynı org da olsa aynı neden bu kadar lettopla dugun yapanlari kucumsuyorsunuz ben bunu anlamadım en azından lettopta orjinal muzik calıyor cok piyanist gördum orggu calamayan ve sarkı sözlerini bilmeyen hep uydurup sallayan böyle piyanistler iyi lettopcular kötu yok arkadas piyanist gercek piyanist olsun her zaman ekmek yer sahte piyanistlere dikkat bende de 5 binliralik malzeme var ama dugun almıyorum neden cunku tam piyanist degilim yotubeye adanalı safak yazın bakın piyanist öyle olsun her zaman her yerde ekmek yer sahte piyanistlerden sakının saygılar
Cevap: Bi konuda rahatsızım
siz lettopculara dusman olan piyanistler bir lettop kac para bir org kac para sizle lettopcunun arasındaki fark ne a1000 le pa55 le daha buna örnek olan bir cok org var bir lettop fiyatina tesisat lettopta olsa aynı org da olsa aynı neden bu kadar lettopla dugun yapanlari kucumsuyorsunuz ben bunu anlamadım en azından lettopta orjinal muzik calıyor cok piyanist gördum orggu calamayan ve sarkı sözlerini bilmeyen hep uydurup sallayan böyle piyanistler iyi lettopcular kötu yok arkadas piyanist gercek piyanist olsun her zaman ekmek yer sahte piyanistlere dikkat bende de 5 binliralik malzeme var ama dugun almıyorum neden cunku tam piyanist degilim yotubeye adanalı safak yazın bakın piyanist öyle olsun her zaman her yerde ekmek yer sahte piyanistlerden sakının saygılar