Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Beni Böyle Yapayalnız-keşanlı mustafaEllerine sağlık Mustafa abim. Çalarken duyguyu çok iyi yansıtmışsın. Arada kulağıma gelen sus4 akoruda cuk diye oturmuş. Nylon gitar solosu ve piano geçişleri çok tatlı geliyor kulağa. Hakeza kullandığın tüm diğer enstrümanlarda. Sax sesi bir yerde dinlemiştim. Yanılmıyorsam çok daha güzel ve gerçekçi bir sax sesi vardı 3x de. Tek sıkıntım çok kısa tutmuşsun demoyu. Biraz daha uzun ve bol demolar bekliyoruz abi senden. Selamlar.
Cevap: Beni Böyle Yapayalnız-keşanlı mustafa
Ellerine sağlık Mustafa abim. Çalarken duyguyu çok iyi yansıtmışsın. Arada kulağıma gelen sus4 akoruda cuk diye oturmuş. Nylon gitar solosu ve piano geçişleri çok tatlı geliyor kulağa. Hakeza kullandığın tüm diğer enstrümanlarda. Sax sesi bir yerde dinlemiştim. Yanılmıyorsam çok daha güzel ve gerçekçi bir sax sesi vardı 3x de. Tek sıkıntım çok kısa tutmuşsun demoyu. Biraz daha uzun ve bol demolar bekliyoruz abi senden. Selamlar.