Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???arkadaşım bahsettiğiniz poverden bir kaç sene önce bende aldım.ilk çıktığı dönemlerdi.Ancak ben Behringerin EP2500 olan,trafolu olan modelini kullanıyorum.ben bu anfinin 6000 Wat vereceğine hiç inanmıyorum.arkadaşımın dediği gibi 6000 Wat vermesi için 6000:220=27.2 Amper gibi bir değerin geçmesi gerekirki bu mümkün değil.Düşünsenize 2000 Watlık 3 tane Ufo rezistansının bu poverin içine döşendiğini düşününİçini açtım içinde en küçük bir soğutucu yok,bunların yüklendiği koca koca mosfet transistörler yok,iki tane uyduruk küçücük fanlar var,bu fanlarla içeride oluşacak korkunç ötesi ısının atılması mümkün değil.Bende yedekte duruyor ve açıkcası hiç güvenmiyorum.
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???
arkadaşım bahsettiğiniz poverden bir kaç sene önce bende aldım.ilk çıktığı dönemlerdi.Ancak ben Behringerin EP2500 olan,trafolu olan modelini kullanıyorum.ben bu anfinin 6000 Wat vereceğine hiç inanmıyorum.arkadaşımın dediği gibi 6000 Wat vermesi için 6000:220=27.2 Amper gibi bir değerin geçmesi gerekirki bu mümkün değil.Düşünsenize 2000 Watlık 3 tane Ufo rezistansının bu poverin içine döşendiğini düşününİçini açtım içinde en küçük bir soğutucu yok,bunların yüklendiği koca koca mosfet transistörler yok,iki tane uyduruk küçücük fanlar var,bu fanlarla içeride oluşacak korkunç ötesi ısının atılması mümkün değil.Bende yedekte duruyor ve açıkcası hiç güvenmiyorum.