Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???Arkadaşlar bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermişler,aletin 4 ohm daki gücü 2x3000 wat dır.bu teorik maksimum çıkış gücüdür Behringer firması burada bu anfinin gerçek çıkış gücünü vermemiştir.Öyle olsaydı Diğer firmaların belirttiği gibi Rated Output Powver ibaresini kullanması gerekirdi,bu ibareyi kullanmamış,Alet kesinlikle bu gücü vermez arkadaşlar o powerin 6000 wat vermesi devreden 30 ampere yakın bir akımın geçmesi,o powerin eriyerek su gibi akması demektir.Böylesine bir amperi,böylesine bir gücü bırakın iki tane uyduruk küçücük fanı,hiç bir şekilde soğutamazsınız.Bu nedenle kesinlikle inanmayın kesinlikle 2x3000 wat filan vermez arkadaşlar.aynısını bende aldım,ancak şimdilik bende yedekte duruyor,acil durumlar için henüz kullanmadım.
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???
Arkadaşlar bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermişler,aletin 4 ohm daki gücü 2x3000 wat dır.bu teorik maksimum çıkış gücüdür Behringer firması burada bu anfinin gerçek çıkış gücünü vermemiştir.Öyle olsaydı Diğer firmaların belirttiği gibi Rated Output Powver ibaresini kullanması gerekirdi,bu ibareyi kullanmamış,Alet kesinlikle bu gücü vermez arkadaşlar o powerin 6000 wat vermesi devreden 30 ampere yakın bir akımın geçmesi,o powerin eriyerek su gibi akması demektir.Böylesine bir amperi,böylesine bir gücü bırakın iki tane uyduruk küçücük fanı,hiç bir şekilde soğutamazsınız.Bu nedenle kesinlikle inanmayın kesinlikle 2x3000 wat filan vermez arkadaşlar.aynısını bende aldım,ancak şimdilik bende yedekte duruyor,acil durumlar için henüz kullanmadım.