Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???Hocam, 6000 watt cihazın bridged moddaki gücü. Ya da 2 ohm da çalıştırırsan 2x3000 watt olduğu yazıyor. 2 ohm demek; bir kanalına 4 hoparlör bağlamak demek. Ama sen bu gücü sonuna kadar kullanmak zorunda değilsin. Kule kabinlerinin 1000 watt olması, içlerinde çok güçlü hoparlör olduğundan değil, 2 adet 500 watt hoparlör olmasından kaynaklanıyor. Yani cihazının bir kanalına 2 adet 500 watt kabin bağlamakla 1 adet 1000 watt kule bağlamak aynı şey. Yani 1000 watt kule ve 500 watt kabini aynı kanala bağlayabilirsin.500 watt dediğin kabinlerine pek güvenmiyorsan; amfinin bir kanalına 2 adet kule, diğer kanalına da 2 adet 500 watt kabini bağlayıp, 500 watt kabinlerin bağlı olduğu kanalı diğeri kadar açmazsın.Bu arada, bu amfinin 2x3000 watt oluşu bana pek inandırıcı gelmedi.
Cevap: Behringer inuke NU 6000 ANFİ YARDIM???
Hocam, 6000 watt cihazın bridged moddaki gücü. Ya da 2 ohm da çalıştırırsan 2x3000 watt olduğu yazıyor. 2 ohm demek; bir kanalına 4 hoparlör bağlamak demek. Ama sen bu gücü sonuna kadar kullanmak zorunda değilsin. Kule kabinlerinin 1000 watt olması, içlerinde çok güçlü hoparlör olduğundan değil, 2 adet 500 watt hoparlör olmasından kaynaklanıyor. Yani cihazının bir kanalına 2 adet 500 watt kabin bağlamakla 1 adet 1000 watt kule bağlamak aynı şey. Yani 1000 watt kule ve 500 watt kabini aynı kanala bağlayabilirsin.
500 watt dediğin kabinlerine pek güvenmiyorsan; amfinin bir kanalına 2 adet kule, diğer kanalına da 2 adet 500 watt kabini bağlayıp, 500 watt kabinlerin bağlı olduğu kanalı diğeri kadar açmazsın.
Bu arada, bu amfinin 2x3000 watt oluşu bana pek inandırıcı gelmedi.