baykal 3x usb ilk izlenimlerim...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 4K

İyiki Doğdunuz :)

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
değerli abilerim kardeşlerim dün baykal usb sipariş ettiğimi bir konuda belirtmiştim.usb'yi bugün öğleden önce kargodan teslim aldım.saund tertemiz mükemmel geliyor.baykal hoca mast audio ayarlarını kaydederek öyle bir yapmışki herşey çok yumuşak ve temiz.ritimler bi harika özellikle misket ve ankara ritimleri ilk defa bu kadar çok hoşuma gitti.sesler gerçek sample değeri taşıyor.usb halk müziği ağırlıklı oluşturulmuş.elektro ve 4 telli seslerine aşık olmamak elde değil.zurnalarda aynı şekilde gerçeğe çok yakın.usb de batı ritimlerine ve seslerine de yer verilmiş.yöresel ve aksak ritimlerde setin içinde hayli bir yer kaplıyor.en yakın zamanda ses sistemimdede deneyeceğim.daha güzel bir performans alacağımdan eminim.düşünenlere ciddi anlamda tavsiye ederim,saygılar...

Cevap: baykal 3x usb ilk izlenimlerim...

pymmemo kardeş bu baykal usb nasıl temin ediliyor bilgi verirmisiniz

fiyatı nedir

ücretsiz temin edebilme ikanımız varmıdır

ücretsiz temin edebilme ikanımız varmıdır

:)ücretsiz temin edemezsiniz usb fiyatı 250 euro'dur.oda 550 tl' ye tekabül ediyor.usb kilitli olduğundan kopyalanma yapılamaz saten yasakta

vallah altyapılar 800 den farkı yok a 800 baykal usb a 3x baykal usb ben bir fark göremedim değerli abilerim

guzel yanıtların ıcın tesekkurler.

yenı acıklamalar demolar beklerız.