Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
İzmirde ikamet ediyoruz Grubumuzda bir bayan solist bir klavye olmakla birlikte çok geniş repertuara sahip olan grubumuz her tarzda müzik yapmaktadır genelde eğlence müziği piyasa pop çalıyoruz grubumuzda aslında iki tane enstürüman var bir gitar birde klavye ben her iki enstürümanıda çalıyorum bu sebepten ilgilenenler bize aşağıda verdiğim numaradan bizlere ulaşsınlar veya özeldende mesaj atabilirsiniz mekan sahiplerine duyurulur....telno:05548148193
İzmirde ikamet ediyoruz Grubumuzda bir bayan solist bir klavye olmakla birlikte çok geniş repertuara sahip olan grubumuz her tarzda müzik yapmaktadır genelde eğlence müziği piyasa pop çalıyoruz grubumuzda aslında iki tane enstürüman var bir gitar birde klavye ben her iki enstürümanıda çalıyorum bu sebepten ilgilenenler bize aşağıda verdiğim numaradan bizlere ulaşsınlar veya özeldende mesaj atabilirsiniz mekan sahiplerine duyurulur....
telno:05548148193