Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Casio at3 bir ara ben cok ucuza almistim (benim ogluma)ama hic ilgilenmedi müzikle pek hevesi olmadi ve bende satim fakat bu devirde dedigin bu modele kesinlikle dügüne cikmam mümkün degil 2022 sene Dügünleri icin en az bir pa80 gibi modele ihtiyac duyulur veyada saglam türk alt yapili ritimlerle dolu bir cihazbana sorarsan illede Casio olsun diyorsan bu fiyata ozaman at3 derim enazindan türk ritim ve seslere sahip bir cihaz arti koma verilebiliyor vede ritimde yüklüyebiliyorsun fazla sayida degil bide en azindan ögrenmek icintürk müziklerine göre uygun bir cihaz
Casio at3 bir ara ben cok ucuza almistim (benim ogluma)ama hic ilgilenmedi müzikle pek hevesi olmadi ve bende satim fakat bu devirde dedigin bu modele kesinlikle dügüne cikmam mümkün degil 2022 sene Dügünleri icin en az bir pa80 gibi modele ihtiyac duyulur veyada saglam türk alt yapili ritimlerle dolu bir cihaz
bana sorarsan illede Casio olsun diyorsan bu fiyata ozaman at3 derim enazindan türk ritim ve seslere sahip bir cihaz arti koma verilebiliyor vede ritimde yüklüyebiliyorsun fazla sayida degil bide en azindan ögrenmek icintürk müziklerine göre uygun bir cihaz