Konuya cevap cer

arkadaşlar kısa bir ardan sonra  tekrar merhaba  sizlere 6 farklı linkin bulunduğu

tek bir adres veriyorum böylelikle isteyen istediği yerden setin bitmiş ve son halini

indirebilirsiniz  padlarda  ve  ritimlerin altında  tekrar en iyi soundu alabilmek için

değişiklikler  yapıldı bunları göz önünde bulundurarak yeniden upload  etme ihtiyacı duydum admin arkadaşım

rica etsem sende  benim açtığım diğer  konuları kapatıp sadece  bu konuyu yeniden koyarmısın ?

bazı yorumlarda  performansların ve  ritimlerin eksikliğinden bahsedilmişti .. arkadaşlar  50 tanne saçma sapan ses ve  ritim olacağına

5  tane sağlam ses  ritim olsun  sizcede öyle değilmi? şu ana  kadar  herkez  çok beğendi  umarım sizlerde  çok beğenirsiniz

iyi günlerde kullanın bir  teşekkürü  çok  görmeyin lütfen.... yorumlarınızı bekliyorum.

not :  bu arada  set yüklendikten sonra lütfen globali ve vocal preseti tekrardan yükleyin ve orgu öyle

kapatıp açın bazen global  ve vocal preset yüklenmemiş olabiliyor ve yine   mikrofon için yeni  vokal ayarlarıda yapıldı bu yüzden

global  ve vokal preset  ayarları için çift dikiş yaparak globali ve içindeki vocal preseti  tekrar yükleyiniz

işte setimin en son hali ve içinde 6 farklı linkten oluşan yeni linki

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Geri