Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Awave ile KMP yapmakloop kullanmadığım için loop mantığıyla düşünmemiştim hiç...yani sample seslerdeki mini loop dan bahmetmiştim..mesela keman sesi...loopsuz olmaz...asıl demek istediğim loop için awaveden uğraşarak değil de esc den otomatik olarak proğrama yaptırmanın daha basit ve sağlıklı olacağını söylemek istemiştim..zaten benim de 3 kere 4 kere yaptığım şeyler değil...ben de binlerce kez denedim...
Cevap: Awave ile KMP yapmak
loop kullanmadığım için loop mantığıyla düşünmemiştim hiç...yani sample seslerdeki mini loop dan bahmetmiştim..mesela keman sesi...loopsuz olmaz...
asıl demek istediğim loop için awaveden uğraşarak değil de esc den otomatik olarak proğrama yaptırmanın daha basit ve sağlıklı olacağını söylemek istemiştim..zaten benim de 3 kere 4 kere yaptığım şeyler değil...ben de binlerce kez denedim...