Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!sevgili müzik38dediğim gibi audya da zaten sampler özelliği var..hep vardı zaten..Türkçeleştirme işi çok basit zaten bildiğimiz txt dosyası kullanıyor dil için..ben eğlence olsun diye google translate kullanıp ingilizce dosyasını komple çevirtip audya ya yüklemiştim 20 saniye sürmemişti yazılım işine gelince ..Coşkunda birşeyler yaptırmıştı İtalyaya hatta onun ne yaptırdığını öğrenmiştik ama bu son yazılımla ne değişti bilmiyoruz..son olarak..bunları birşeyleri değersizleştirmek adına yazmıyorum..Arkadaşımızın yaptığı çok zahmetli ve başarılı bir çalışma kendisini tekrar kutluyorum..Necdet Doni
Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!
sevgili müzik38
dediğim gibi audya da zaten sampler özelliği var..hep vardı zaten..Türkçeleştirme işi çok basit zaten bildiğimiz txt dosyası kullanıyor dil için..ben eğlence olsun diye google translate kullanıp ingilizce dosyasını komple çevirtip audya ya yüklemiştim 20 saniye sürmemişti yazılım işine gelince ..Coşkunda birşeyler yaptırmıştı İtalyaya hatta onun ne yaptırdığını öğrenmiştik ama bu son yazılımla ne değişti bilmiyoruz..
son olarak..bunları birşeyleri değersizleştirmek adına yazmıyorum..Arkadaşımızın yaptığı çok zahmetli ve başarılı bir çalışma kendisini tekrar kutluyorum..
Necdet Doni