Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!bilmem belkide haklı olabilirsiniz ama. kendisini ben sürekli takip ediyorum sadece türkçeleştirme değil yazılımını yeniden yaptırmış.normalde kullanıcıya açık sample atılamayan bi org iken şu an kullanıcı sample atabilir özelliğe getirmiş.ayrıca tunel müziğin sitesini yeniden yaptırıyor muhtemelen ordanda destek verilecek.ayrıca ritim yazdırıyor bikaç müzisyene. bu iş kolay değil sıfırdan bi iş yapmış ve devam ediyor.
Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!
bilmem belkide haklı olabilirsiniz ama. kendisini ben sürekli takip ediyorum sadece türkçeleştirme değil yazılımını yeniden yaptırmış.normalde kullanıcıya açık sample atılamayan bi org iken şu an kullanıcı sample atabilir özelliğe getirmiş.ayrıca tunel müziğin sitesini yeniden yaptırıyor muhtemelen ordanda destek verilecek.ayrıca ritim yazdırıyor bikaç müzisyene. bu iş kolay değil sıfırdan bi iş yapmış ve devam ediyor.