Konuya cevap cer

Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!

Sevgili Tayfun..orgu satmana gerek yok..herşeyin bir çözümü var...

anladığım kadarıyla bir şekilde orgun harddiskine format attın...İstanbulda olsan sorun değil tünel müzik halleder fakat siz zonguldaktasınız gördüğüm kadarıyla..

sadece bir Türk setini bulup yüklemek sizin sorununuzu çözmez çünkü audya bir çok ritmi ve sistem dosyalarını harddisk üzerinden okur..audya harddiski içindeki sistem dosyalrı ve ritmler yaklaşık 10 gb lık bir yer kaplar bundan dolayı internetten paylaşmak mümkün değil..sizin yapmanız gereken audyayı alıp yada açıp harddiskini söküp tünel müziğe gitmeniz veya göndermenizdir en sağlıklısı budur..çevrenizde başka bir audya varsa yine harddisklerni söküp bilgileri aktarabilirsiniz

benim elimde yedek var fakat bendeki 6.5 oktav olan model eğer audya 5 olsaydı size dosyalrı bir usb sticke yükleyip yollardım..yedeği olan bir arkadaş varsa yine yapabilir yada tünel müziği arayın size bir usb stick alıp dosyaları yollasınlar 16 gb bir stick sadece 20 tl civarı zaten..ama dosyaları yüklemek için harddiski söküp pc de de bir takım ayarlar yapmanız gerekecek..zira kendi üzerindeki usb den yüklemeye kalkarsanız en az 10 saat sürer ve  dahası sağlıklı olmaz...

kısacası öyle çok korkulacak yada çözümsüz bir durum yok sadece gerekli dosyalara ihtiyacınız var cihazı sökmektende korkmayın toplam 10 /12 vida ve biraz dikkat...ben size kendi yaptığım seti veririm ama cihazın öncelikkle sistem dosyalarına ihtiyacı var..

umarım yardımcı olabilmişimdir daha fazla yardım isteseniz google a duobombastic yazın açılan ilk adres benim sitem ordan iletişim için her türlü bilgi var..kolay gelsin  geçmiş olsun

Necdet Doni

Geri