Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Audya 5 Bağlama by CetoTUNELMUZIKin ekmegini yemis bir muzisyen olarak bi seyler yazma hakki buldum kendimde. Arkadaslar herkes emek sarfetmistir sevdigi isler icin. Bende Tunel muzikle calistim emin olun hala yapabilecegim bi seyler olsa yaparim. Insanlari tanimadan hakkinda elestiri yapmamak lazim. Klavyelerde sizlerin istediginiz ozellik olmayabilir temsilci firma bu konuda fabrikaya baglidir fabrika bi seyleri yapacagini soylerse temsilci firmada musterilerine oyle soylemek zorundadir ha fabrika bir halt yapmadi ise bu temsilci firmanin sucu degildir. 5 sene ketron kullandim 5 sene boyunca ne hakaret ettim ne kufrettim nede cihazlarimdan sogudum. xd9 midjay x1 sx3000 kullandim ve simdide audya hayalimde var. Bence efekt olarak bir iki eksik var olmasi gerekir ama bana gore eksik ritmlerde kucuk aksamalar yapmasi idi. quantize olayi var´ama bir yamaha ve korg gibi oturtmuyor ritmi yazarken. Ama arkadaslar bu yada buna benzer sebepler yuzunden ne temsilci firmayi nede calisanlarini tanimadan konusmamak lazim. siz muzisyen olarak bir anlasma yaparken ev sahibine kendinizi tanitmak zorundasiniz dugun yada baska bir programda eglenecek sahis olmazsa bu sizin sucunuz degildir. yada yagmur yagar elektrikler kesilirse bunu aciklamak zorunda degilsiniz dugun sahibine cunki bu sizin sucunuz degildir siz ekmek paraniz icin isinizi yaparsiniz. Lutfen birilerini suclarken biraz empati yapalim bana gore audya hala favori ama su an ne audya nede benzer fiyatta org almayi dusunmuyorum. Saygilar
Cevap: Audya 5 Bağlama by Ceto
TUNELMUZIKin ekmegini yemis bir muzisyen olarak bi seyler yazma hakki buldum kendimde. Arkadaslar herkes emek sarfetmistir sevdigi isler icin. Bende Tunel muzikle calistim emin olun hala yapabilecegim bi seyler olsa yaparim. Insanlari tanimadan hakkinda elestiri yapmamak lazim. Klavyelerde sizlerin istediginiz ozellik olmayabilir temsilci firma bu konuda fabrikaya baglidir fabrika bi seyleri yapacagini soylerse temsilci firmada musterilerine oyle soylemek zorundadir ha fabrika bir halt yapmadi ise bu temsilci firmanin sucu degildir. 5 sene ketron kullandim 5 sene boyunca ne hakaret ettim ne kufrettim nede cihazlarimdan sogudum. xd9 midjay x1 sx3000 kullandim ve simdide audya hayalimde var. Bence efekt olarak bir iki eksik var olmasi gerekir ama bana gore eksik ritmlerde kucuk aksamalar yapmasi idi. quantize olayi var´ama bir yamaha ve korg gibi oturtmuyor ritmi yazarken. Ama arkadaslar bu yada buna benzer sebepler yuzunden ne temsilci firmayi nede calisanlarini tanimadan konusmamak lazim. siz muzisyen olarak bir anlasma yaparken ev sahibine kendinizi tanitmak zorundasiniz dugun yada baska bir programda eglenecek sahis olmazsa bu sizin sucunuz degildir. yada yagmur yagar elektrikler kesilirse bunu aciklamak zorunda degilsiniz dugun sahibine cunki bu sizin sucunuz degildir siz ekmek paraniz icin isinizi yaparsiniz. Lutfen birilerini suclarken biraz empati yapalim bana gore audya hala favori ama su an ne audya nede benzer fiyatta org almayi dusunmuyorum. Saygilar