Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Audya 5 Bağlama by CetoPeki arkadaşlar bu tünel müzik ne yapmak istiyor halen anlayabilmiş değilim.Coşkun Bey gibi değerli bir müzisyen aylarca değerli emeğini bu alete vermiş,uğraşmış didinmiş,sonra yok anlaşma sağlanamadı.hadi güle güle.böylesine değerli müzisyenin kıymetini bilmeyen bir firmaya ne denir.Sitesine bir bakın sattığı orglarla ilgili herhangi bir teknik destek pcm dosyaları,sistem dosyaları vs.herhangi bir yazılım görebiliyormusunuz.Neymiş efendim xd 9'u veya sx3000 klavyeyi sırtlanıp tünel müziğe götüreceğim beyefendiler orda para karşılığı plus 3 veya plus 4 yükleyeceklermiş.Tabii bundanda para kazanacaklar.Sırf tünel müziğin yüzünden arkadaşlar bu ketron hak ettiği yere gelemiyor inanın bana.Ketronun hak ettiği yere gelebilmesi için Türkiye'deki distribütörünü değiştirmesi lazım.
Cevap: Audya 5 Bağlama by Ceto
Peki arkadaşlar bu tünel müzik ne yapmak istiyor halen anlayabilmiş değilim.Coşkun Bey gibi değerli bir müzisyen aylarca değerli emeğini bu alete vermiş,uğraşmış didinmiş,sonra yok anlaşma sağlanamadı.hadi güle güle.böylesine değerli müzisyenin kıymetini bilmeyen bir firmaya ne denir.Sitesine bir bakın sattığı orglarla ilgili herhangi bir teknik destek pcm dosyaları,sistem dosyaları vs.herhangi bir yazılım görebiliyormusunuz.Neymiş efendim xd 9'u veya sx3000 klavyeyi sırtlanıp tünel müziğe götüreceğim beyefendiler orda para karşılığı plus 3 veya plus 4 yükleyeceklermiş.Tabii bundanda para kazanacaklar.Sırf tünel müziğin yüzünden arkadaşlar bu ketron hak ettiği yere gelemiyor inanın bana.Ketronun hak ettiği yere gelebilmesi için Türkiye'deki distribütörünü değiştirmesi lazım.