Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Audya 5 Bağlama by CetoSizin tarafsız yorum yaptığınızdan şüphem yok sadece açıklama getirmek istedim yoksa sizin yorumuza bende katılıyorum o ilk denemelerdi ve hakikaten istediğim tınıyı yakalayamamıştım daha sonra çok uğraştım ve en son Audya 5 Demolar - PodSnack buradaki soundu elde edebildim zaten bu soundu elde etmek için neler yapmadım onları söylemeyeceğim resmen deveye hendek atlattık....Her neyse yorumunuza bende katılıyorum ve size teşekkür ediyorum tarafsız yorum yaptığınız için...SaygılarımlaBy_CTO
Cevap: Audya 5 Bağlama by Ceto
Sizin tarafsız yorum yaptığınızdan şüphem yok sadece açıklama getirmek istedim yoksa sizin yorumuza bende katılıyorum o ilk denemelerdi ve hakikaten istediğim tınıyı yakalayamamıştım daha sonra çok uğraştım ve en son Audya 5 Demolar - PodSnack buradaki soundu elde edebildim zaten bu soundu elde etmek için neler yapmadım onları söylemeyeceğim resmen deveye hendek atlattık....
Her neyse yorumunuza bende katılıyorum ve size teşekkür ediyorum tarafsız yorum yaptığınız için...
Saygılarımla
By_CTO