Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Resmen tüm sorularımı cevapladınız.Günümüzdeki telli çalgıların amatör kayıtlarının(özellikle elektro gitar, bağlama vs için bilgisayarda çok başarılı sanallaştırma uygulamaları mevcut. Seslerde gerçekten ayırt edilemeyecek kadar iyi. Ben bunu kastetmiştim.Sanırım benim için en iyi seçim roland bk-5 olacaktır diye düşünüyorum. Birde uzun zaman öncesinde ufak bir piyano tecrübem olmuştu. Org ile piyanonun çalma mantığı hemen hemen aynı değil mi? Bazı kurslar org ve piyano için ayrı kurslar açmış. Açıkcası bunun sebebini pek anlayamadım.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Resmen tüm sorularımı cevapladınız.
Günümüzdeki telli çalgıların amatör kayıtlarının(özellikle elektro gitar, bağlama vs için bilgisayarda çok başarılı sanallaştırma uygulamaları mevcut. Seslerde gerçekten ayırt edilemeyecek kadar iyi. Ben bunu kastetmiştim.
Sanırım benim için en iyi seçim roland bk-5 olacaktır diye düşünüyorum. Birde uzun zaman öncesinde ufak bir piyano tecrübem olmuştu. Org ile piyanonun çalma mantığı hemen hemen aynı değil mi? Bazı kurslar org ve piyano için ayrı kurslar açmış. Açıkcası bunun sebebini pek anlayamadım.