Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Amfi/mikser bağlantı yardımElimdeki mikser behringer UB1002( Behringer: EURORACK UB1002 ). Mikserde 1.kanala bağlama girdim, tape-in yazan yere laptop dan ritim bağlı, tape-out dan anfiye çıkış aldım.Mikser üzeri kanallarda ayrı ayrı veya başka bir yerde delay fonksiyonu yok. Sadece bağlamaya eko verecek, ritime eko uygulamayacak cihaz/donanım olarak daha spesifik (marka model) belirtirseniz sevinirim. Cevap için teşekkürler.
Cevap: Amfi/mikser bağlantı yardım
Elimdeki mikser behringer UB1002( Behringer: EURORACK UB1002 ). Mikserde 1.kanala bağlama girdim, tape-in yazan yere laptop dan ritim bağlı, tape-out dan anfiye çıkış aldım.Mikser üzeri kanallarda ayrı ayrı veya başka bir yerde delay fonksiyonu yok. Sadece bağlamaya eko verecek, ritime eko uygulamayacak cihaz/donanım olarak daha spesifik (marka model) belirtirseniz sevinirim. Cevap için teşekkürler.