Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A3000 GülpembeElinize sağlık güzel bir demo. Kulaklıkla dinlemedim belki bu sebepten ama kayıt çok metalik ve uğultulu geliyor. Yani akustik gitar ritimin ve özellikle ritim içinde bulunan gitarın altında sönük kalıyor. Sinti ses ise çok başarılı sadece balans istiyor. Ara kısmı elektro gitar ile değilde orjinali gibi sinti se ie çalsaydınız ve elektro gitarı da bi üst oktavdan çalsaydınız harika olurdu. Yinede gayet güzel. Tekrar teşekür ederim.
Cevap: A3000 Gülpembe
Elinize sağlık güzel bir demo. Kulaklıkla dinlemedim belki bu sebepten ama kayıt çok metalik ve uğultulu geliyor. Yani akustik gitar ritimin ve özellikle ritim içinde bulunan gitarın altında sönük kalıyor. Sinti ses ise çok başarılı sadece balans istiyor. Ara kısmı elektro gitar ile değilde orjinali gibi sinti se ie çalsaydınız ve elektro gitarı da bi üst oktavdan çalsaydınız harika olurdu. Yinede gayet güzel. Tekrar teşekür ederim.