Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A2000-yazdığım yeni ilahi ve 2-4 ritimritimlerinde miks dengesizligi var buna dikkat edersen cok daha ıyı olur kros fazla ılerde bas ve acc ler duyulmuyor ritim yazarken butun bunların dengesıne hepsnın belırlı sevıyelerde duyulacak olmasına dıkat edın vede panlamalar yaparsanız zengınlık vede duyum acısından ıyı olur rıtımlerınızı yazarken orkestrasayonada dıkkat edersenız daha basarılı sonuclar elde edersınız
Cevap: A2000-yazdığım yeni ilahi ve 2-4 ritim
ritimlerinde miks dengesizligi var buna dikkat edersen cok daha ıyı olur kros fazla ılerde bas ve acc ler duyulmuyor ritim yazarken butun bunların dengesıne hepsnın belırlı sevıyelerde duyulacak olmasına dıkat edın vede panlamalar yaparsanız zengınlık vede duyum acısından ıyı olur rıtımlerınızı yazarken orkestrasayonada dıkkat edersenız daha basarılı sonuclar elde edersınız