Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A2000 v3 plus Can beyin dikkatinea2000 de 64 mgbyt hafiza var ve korgdaki duyduğun butun sesleri a2000ne atabilirsin kmp formatini awave studyoyla wav cevir yukle bi dunya ses var yamahada sesler cok daha sağlam geliyor kulağa. cok rahat yapabilirsin awavenin kullanımı hakkında yutupta hatta bu sitede video su vardı ben a2000ni 5-6 ay falan kullandım v2+emo vardı benım sıkıntım emonun yanına 3-4 tane ses atabilmekti buda imkansızdi hal boyle olunca değiştirmek zorunda kaldim. pa600 ve a2000 beraber kullanmak isterdim butce zorlandı...
Cevap: A2000 v3 plus Can beyin dikkatine
a2000 de 64 mgbyt hafiza var ve korgdaki duyduğun butun sesleri a2000ne atabilirsin kmp formatini awave studyoyla wav cevir yukle bi dunya ses var yamahada sesler cok daha sağlam geliyor kulağa. cok rahat yapabilirsin awavenin kullanımı hakkında yutupta hatta bu sitede video su vardı ben a2000ni 5-6 ay falan kullandım v2+emo vardı benım sıkıntım emonun yanına 3-4 tane ses atabilmekti buda imkansızdi hal boyle olunca değiştirmek zorunda kaldim. pa600 ve a2000 beraber kullanmak isterdim butce zorlandı...