Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A2000 v3 plus Can beyin dikkatineMesela içindeki ritimler tekrar elden geçirilebilir daha iyi yazılabilir. yeni efektler eklenebilir drum kitler insan sesleri çok eksik padlerde sıkıntı çekiyoruz. ben mesela sample ses yüklemedim henüz nasıl yapıyoruz. elinizde varsa yeni sample paylaşırsanız yükleyelim ama kendi içindeki samplelerden ediitlenmiş olmasın varsa yeni sample olsun yardıomlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Cevap: A2000 v3 plus Can beyin dikkatine
Mesela içindeki ritimler tekrar elden geçirilebilir daha iyi yazılabilir. yeni efektler eklenebilir drum kitler insan sesleri çok eksik padlerde sıkıntı çekiyoruz. ben mesela sample ses yüklemedim henüz nasıl yapıyoruz. elinizde varsa yeni sample paylaşırsanız yükleyelim ama kendi içindeki samplelerden ediitlenmiş olmasın varsa yeni sample olsun yardıomlarınızı bekliyorum teşekkürler.