Konuya cevap cer

Cevap: a2000 plus ile emo usb aynı anda nasıl olur

plus ve emo mantıklı mı?

bu soruya gelince ben olsam fazla mal göz çıkartmaz derim :D

ha en fazla şu olur;

usb ni unutursun , kaybedersin, bozarsın aletinde plus yüklüdür o günü kurtarırsın...

çünkü plusta 200 güncelleme ritmi + 146 tane de çip ritmi bulunmakta... Hemen hemen eksik ritimi de bulunmamakta...

artık kararı kullanıcı verir...

salim kardeşim verdiyin kıymetli bilgiler için öncelikle teşekkür ederim  plus konusuna bence  fazla mal göz çıkarmaz usb yi unutursak kaybedersek gibi olasılıkları varsayacak olursak zaten a2000 nin fabrikasyon halinde günü kurtaracak kadar türk ritim ve ses  dosyası var  bu ritim ler de o an için pekala günü kurtara bilir yalnızca günü kurtarmak için sıfır cihazın içini açtırıp çip takılarak motive edilmesi ve üzerine 150 euro fark ödenmesi düşündürücü harici 150 euroda emo usb ye vericez  hal böyle olunca   kendim emo usb yi görmeden plus yaptırmak  istemem plus u or700 de kullandım plus ta emeyi geçen arkadaşların ellerine sağlık o insanlara teşekkür ediyorum  severek kullandım   ama a2000 ni  or700 gibi düşünmek sizce ne kadar  doğru olur bence  or700 ü bırakalım or700 v2 plus olarak o güzellikte  kalsın

[/QUOTE]

Geri