Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A2000 modifikasyon Resimli EMO usb yi orgun içine gömdüm....murat arkadaşımızın bir hayali varmış gerçekleştirmiş kendisini tebrik ediyorumama bu işlemi herkes yapsın anlamında demiyodur zanedersem piyasadaki a2000 lerin çogu garanti kapsamında yetkili servis haricinde böyle aletlerin içini açıp motiviye yapılmasını ben açıkcası dogru bulmuyorum cihaz garanti kapsamından çıkar bu işlemlerden dolayı aletiniz arıza yapsa bu defa servise ücret ödemek zorunda kalırsınız dışarıdan usb çoklayıcıda kullana bilirsiniz eyer usb yi unutmayayım diye bunu yapan arkadaşlarımız olursa bence usb yi unutmamaya gayret etsinler en basit nereye gitsek orgu çantayla götürüyoruz koyun çantanın kaplo yerine unutmazsınız ayrıca usbde bir sorun olsa bu defa cihazın içini açıp usb yimi çıkartacaksınız adaptörü de içine yerleştirmek ne kadar dogru bence hangi klavye olursa olsun orjinalliyini bozmamak lazım diye düşünüyorum arkadaşlar
Cevap: A2000 modifikasyon Resimli EMO usb yi orgun içine gömdüm....
murat arkadaşımızın bir hayali varmış gerçekleştirmiş kendisini tebrik ediyorum
ama bu işlemi herkes yapsın anlamında demiyodur zanedersem piyasadaki a2000 lerin çogu garanti kapsamında yetkili servis haricinde böyle aletlerin içini açıp motiviye yapılmasını ben açıkcası dogru bulmuyorum cihaz garanti kapsamından çıkar bu işlemlerden dolayı aletiniz arıza yapsa bu defa servise ücret ödemek zorunda kalırsınız dışarıdan usb çoklayıcıda kullana bilirsiniz eyer usb yi unutmayayım diye bunu yapan arkadaşlarımız olursa bence usb yi unutmamaya gayret etsinler en basit nereye gitsek orgu çantayla götürüyoruz koyun çantanın kaplo yerine unutmazsınız ayrıca usbde bir sorun olsa bu defa cihazın içini açıp usb yimi çıkartacaksınız adaptörü de içine yerleştirmek ne kadar dogru bence hangi klavye olursa olsun orjinalliyini bozmamak lazım diye düşünüyorum arkadaşlar